Netwerken of net werken?

2018-11-27T21:25:44+00:00woensdag 21 november 2018|Nieuws|
  • SignPro Signcraft en Mamascreen gaan voor Volop

Deze maand stond er een leuk artikel in het vakblad SignPro!

Netwerken met een doel

“Brian van Bebberen van Signcraft en Marcel Morcus van videobedrijf Mamascreen zijn niet alleen buren, maar ook partners in een nieuw Rotterdams initiatief Volop. Een ondernemersnetwerk met opgestroopte mouwen, waarbij ondernemers niet alleen netwerken onder elkaar, maar ook initiatieven nemen die ten goede komen van mensen die hulp kunnen gebruiken.

De doelstelling verwoorden van Bebberen en Morcus als volgt: “Wij geloven dat iedereen een kans verdient om actief deel te nemen aan de maatschappij. Volop biedt een platform waar organisaties, bedrijven en medewerkers de handen ineenslaan om gezamenlijk een verschil te maken. Bewustwording creëren, mensen inspireren en enthousiasmeren ook iets voor een ander te doen.

Inmiddels is er sprake van een sneeuwbaleffect en brengen die deelnemers weer nieuwe leden mee, wat Volop weer in de gelegenheid stelt om nieuwe doelen te verwezenlijken na de eerste aftrap eerder dit jaar, waarin tijdens de kick-off de doelen en eerste drie cases werden voorgesteld. De laatste case komt binnenkort online en de volgende staan op stapel.”

#volop #wiegoeddoetgoedontmoet
Lees meer op www.volop.nl