Retourneren of ruilen2017-12-10T20:27:04+00:00

 

Onverhoopt ruilen of retourneren?
Voor onze handelsartikelen via de webshop geldt dat je deze binnen 14 dagen na ontvangst kunt retourneren, mits je hebt voldaan aan de volgende voorwaarden:
Het artikel is onbeschadigd;
Het artikel is compleet;
Het artikel zit in de originele verpakking en is ongebruikt.

Uitgesloten van retour zijn op maat gemaakte, door jezelf of door derden aangepaste of gewijzigde producten.

Na ontvangst boeken wij het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) retour. De kosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Mochten wij het artikel niet retour nemen, dan laten we je dit schriftelijk weten. Na een periode van 14 dagen zijn wij wettelijk niet meer verplicht de retourzending te accepteren. Neem in dat geval even contact met ons op.

Reclamaties ontvangen wij graag schriftelijk binnen 48 uur na levering.

Al onze prijsopgaven, transacties en leveringen geschieden volgens onze leveringsvoorwaarden, zoals ook gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nr.: 56804342. Hiermee verwerpen wij alle voorwaarden van de opdrachtgever die tegenstrijdig of afwijkend zijn met onze leveringsvoorwaarden. Copyright ©, gebruik van informatie, ontwerpen en werktekeningen is door anderen dan de geadresseerde verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en / of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.

× Stuur ons een WhatsApp bericht.