Nelis zoekt een jongeren Coach m/v

2018-04-09T13:12:13+00:00maandag 9 april 2018|Nieuws|
  • Signcraft-Rotterdam-vacature-coach-Nelis-DenHaag

Coach gezocht m/v

Werken bij een echte sociale onderneming? Nelis zoekt jou misschien wel.

Heb jij affiniteit met jongeren, ervaring als coach of ben je juist een junior coach en wil je impact maken?

Kom dan fulltime werken bij Nelis Company en help ons om jongeren uit de 4 grote steden te laten zemen in plaats van gamen. Het is belangrijk dat je je street-skills kunt combineren met de nodige administratieve vaardigheden.

We werven en coachen jongeren op een moderne en een eigen manier met behulp van een enthousiast team, Nelis kledinglijn, Nelis TV en VR-beelden. We bieden je een groot netwerk, een leuk salaris, ervaring binnen een social enterprise en eeuwige roem als je ziet hoeveel mensenlevens je kunt gaan veranderen.

Een coach bij Nelis is verantwoordelijk voor het succesvol begeleiden van (traject-)kandidaten naar werk in de glasbewassing of specialistische gevelreiniging (andere bedrijfstakken kunnen ook voorkomen) met als doel het aangaan van een arbeidsovereenkomst bij reguliere werkgevers of het (her)intreden in een regulier scholingstraject/opleiding.

Functie-eisen

•  HBO werk- en denkniveau of MBO met aanvullende cursussen op het gebied van begeleiden van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.
•  1 tot 3 jaar ervaring op het vakgebied
•  Kennis en affiniteit met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
•  Ervaring met jobcoaching voor het uwv is een pre

Meer info / aanmelden

Stuur je cv en/of motivatiemail naar danielle@nelis.company en misschien sta jij binnenkort ook in zo’n kek t-shirt voor de groep.  Alle serieuze kandidaten ontvangen bij het gesprek een origineel Schoon-shirt.