Bezorgen2017-12-10T20:47:59+00:00

 

Levering via DHL Pakketservice standaardlevering
Je bestelling wordt bezorgd door de Pakketservice van DHL op werkdagen (ma.-vr.) tussen 8.00 en 18.00 uur. Na het verzenden, ontvang je middels een notitie per e-mail een Track & Trace code. Daar lees  je of je bestelling onderweg is en en wanneer je de bezorger van DHL kunt verwachten.

De levertijd is standaard 5 werkdagen vanaf de volgende dag van aanlevering. Er zijn enkele uitzonderingen, die korter of niet binnen 5 werkdagen te leveren zijn: dit wordt bij het betreffende product aangegeven.
Tijdszendingen en leveringen anders dan de standaard leverdagen/-tijden in overleg.
Voor spoedorders (levertijd is korter dan 5 werkdagen) berekenen wij spoedtoeslagen.
Leveringen naar de Waddeneilanden uitgezonderd, de prijs en levertijd gaan op aanvraag
Tarieven zijn in Euro, exclusief BTW

Wij ontvangen reclamaties graag schriftelijk binnen 48 uur na levering.

Al onze prijsopgaven, transacties en leveringen geschieden volgens onze leveringsvoorwaarden, zoals ook gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nr.: 56804342. Hiermee verwerpen wij alle voorwaarden van de opdrachtgever die tegenstrijdig of afwijkend zijn met onze leveringsvoorwaarden. Copyright ©, gebruik van informatie, ontwerpen en werktekeningen is door anderen dan de geadresseerde verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en / of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.

× Stuur ons een WhatsApp bericht.